Élményfestés Kolozsváron

Rólunk

Az ExperiPaint Erdély első élményfestő stúdiója ahol akár mindenfajta előképzettség nélkül átélheted az alkotás felemelő érzését.

Az sem baj, ha sohasem rajzoltál eddig és még pálcikaembert sem nagyon tudsz rajzolni vagy ecset legutóbb az iskolapadban járt a kezdben, mert így az élmény még érzékelhetőbb lesz számodra.

Instruktoraink lépésről lépésre szinte a kezedet vezetve mutatják meg neked hogyan is készítsd el a legnagyszerűbb festményedet.

Élményt ajánlunk!

Hisszük azt, hogy mindenkiben ott van az alkotás vágya csak teret, időt és helyet kell neki adni ahol, korra, nemre és kézügyességre valótekintet nélkül mindenki megtalálja a gyermeket, a művészt magában és átélhesse ezáltal az alkotás felemelő érzését.

Ha eljössz hozzánk, a végén garantáltan hazaviheted a kiválasztott festmény saját készítésű - így mégis egyedi - másolatát.

Az inspiráló környezeten túl az alkotáshoz minden alapanyagot és segítséget biztosítunk számodra.

Csak magadat hozd! Nyilván otthonod nem festőműhely, és nem feszített vásznakkal meg festékkel körülvéve éled mindennapjaid.

Jó hír! Mi mindent biztosítunk, amire az alkotáshoz szükséged lesz.

Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és egy menő kötényt is. Sőt, azt is örömmel megtanítjuk, hogyan kell úgy összehúzott szemmel a képre pillantanod, mintha Monet megtestesült reinkarnációja lennél.

Festeni akarok!