Élményfestés Kolozsváron

Csapatépítő programok

A közös festés, a közös alkotás nagyszerű megoldás a csapatépítésre.

A tisztán szabadidős tevékenységek hasznosak lehetnek, de meg kell találni hozzájuk a megfelelő időjárást, és figyelembe kell venni a csapat tagjainak képességeit is, nem minden kollegának megfelelő az extrém sport, nem mindenki szeret rejtvényeket megoldani, így egy megoldás adott!

Gyertek el élményfestésre!

Kiderülhet, hogy a kollegád, aki amúgy évek óta melletted ül, egy született művész! és te ezt a kreatív oldalát még csak nem is ismerted! Meglehet, a Manager, legalább úgy fest, mint Picasso!

Az élményfestés során lehetőségetek nyílik olyan kreatív tevékenységet közösen végezni, melyet a munkátok során nem feltétlenül tesztek meg.

Akkor is jó választás, ha a baráti társaság közelgő találkozójára leszerveztek egy közös festést, vagy ha nem a megszokott leánybúcsús tevékenységet akarjátok leszervezni a legjobb barátnőtök esküvője előtt, ráadásul emlékbe marad majd a közösen festett kép.

A csapatépítő illetve a csoportos események során is minden biztosítva van számotokra az eszközöktől kezdve az alapanyagon át a profi instruktorig.

Csapatszellem azért legyen nálatok!

Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat kollegánktól a 0723 156 710 telefonszámon vagy írjatok a e-mail címre.