ExperiPaint Cluj-Napoca

Despre noi

ExperiPaint este primul studio individual de pictură din Transilvania, unde ai posibilitatea de a experimenta bucuria sublimă a creației.

Indiferent dacă ai desenat sau nu până acum, sau dacă nici măcar un stickman nu poți face, la noi vei avea posibilitatea să pictezi capodopera ta proprie, chiar dacă ultima oară când ai ținut în mână o pensulă, a fost doar in clasa a 2-a. Îți garantăm că experiența aceasta va fi de neuitat.

Instructorii noștri te vor îndruma pas cu pas, parcă ți-ar conduce mâinile, rezultatul fiind o capodoperă minunată și cu siguranță de sine unică.

Îți oferim o experiență de neuitat!

Credem, că toți avem în noi dorința creației, doar îi trebuie acordată oportunitate, timp și spațiu adecvat pentru a se desfășura. Oferim un loc unde indiferent de abilități, talent, gen sau vârstă, oricine are oportunitatea de a regăsi copilul, artistul in sine experimentând astfel sentimentul înălțător al creației.

Dacă participi la un eveniment, îți garantăm că la sfârșit vei lua acasă copia splendidă dar totodată unică a tabloului ales.

Dincolo de un mediu adecvat și plin de inspirație, îți asigurăm toate materialele și și îndrumarea necesară.

Doar tu trebuie sa vii.

Noi îți asigurăm totul pentru ca tu să poți crea.

Vor fi asigurate pensula, vopseaua, pânza și de asemenea șorțul cu care îți poți proteja hainele.

Vreau să pictez!