ExperiPaint Cluj-Napoca

Programe de teambuilding

Co-pictura, co-crearea este o soluție excelentă pentru teambuilding.

Activitățile de timp liber pur recreative pot fi utile, dar depind de vremea favorabilă și de abilitățile membrilor echipei: nu toți colegii sunt atrași de sporturi extreme și nu toată lumea adoră să rezolve (integrame) puzzle-uri. Așa că ExperiPaint oferă o altă soluție!

Vino la ExperiPaint!

Poate ieși la iveală că ai un coleg cu care lucrezi de ani de zile și el e un artist înnăscut, iar tu nici nu cunoșteai această latură creativă a sa! Sau poate că managerul tău pictează ca Picasso!

ExperiPaint vă oferă posibilitatea de a vă implica în activități creative pe care nu le practicați neapărat în timpul lucrului.

Este o alegere bună pentru grupuri de prieteni care vor să petreacă timp util împreună, ei vor rămâne astfel cu o amintire splendidă. De asemenea, este grozav și pentru petrecerea burlăcițelor dacă doriți să organizați înainte de nuntă o petrecere mai deosebită împreună, și vreți să rămâneți și cu o amintire specială.

La evenimentele de echipă și team building vă asigurăm toate materialele necesare de la echipamentul și uneltele potrivite până la un instructor profesionist care vă va ajuta pe tot parcursul sesiunii.

Voi trebuie să aveți numai spiritul de echipă!

Solicitați ofertă personalizată de la colegul nostru la 0723 156 710 sau scrieți la .