ExperiPaint Cluj-Napoca

Cum funcționează?

La Evenimente, în funcție de disponibilitate selectează și rezervă cea mai atractivă pictură pe care o dorești să-l pictezi.

Ajungi la noi cu un sfert de oră înainte, in acest timp poți să discuți puțin cu ceilalți participanți și poți să te acomodezi puțin.

Trebuie doar să-ți alegi un loc, unde sunt pregătite la îndemână, un șevalet, pânza, pensulele, vopseaua, șervețelul etc - tot de ce vei avea nevoie pentru pictat.

Îmbrăcămintea ta trebuie să fie confortabilă și, totodată, una de care să nu-ți pară rău dacă eventual o pătezi! Noi îți oferim un șort care vă va ajuta să aveți grijă de haine.

Instructorul va povesti puțin despre imaginea selectată, apoi începe să picteze într-un loc bine vizibil. Tu trebuie doar să-l urmărești și să procedezi după îndrumările primite. În acest fel vei putea parcurge pas cu pas tabloul complet. Dacă rămâi în urmă sau pierzi pasul nu-i nici o problemă: instructorul te va ajuta.

Nu uita! Oricine poate picta! Până acum, toți participanții au terminat tabloul cu noi, așadar te asigurăm că și tu vei reuși.

Cele trei ore de creație vor trece fără a fi observate, la sfârșitul lor vei avea capodopera ta gata terminată. De uscare și împachetare ne ocupăm noi, ca tu s-o poți lua cu tine acasă imediat, fără ca aceasta să se deterioreze în timpul transportului.

Evenimente